Rakastan sähköpöytää

Gerdmansin sähköpöytä on jotain josta pidän kovasti. Tyylikkäät työpöydät, jotka luovat positiivista tunnetta ovat yrityksille kullan arvoiset. Mitä ajattelet kuullessasi seuraavia yritysnimiä: Apple, Samsung, Microsoft tai Telia?
Toimistokalusteen valmistettaessa mukavuus tulisi olla keskipiste.
Tänään, kun kulin Helsingin läpi, katsoin erityisen tarkkaan eri toimistoja. Kun katsot ympäri kaupunkia löydät hyvin monia toimistoja, ja monet niistä on sisustettu todella mahtavilla toimistokalusteilla. Oletko ajatellut kuinka tärkeää on, että eräs huonekalu on sijoitettu oikeaan paikkaan? Toimistokaluste antaa positiivisemman tunteen, jos se on asetettu oikeaan paikkaan.

Yksi suosikkitoimistostani löytyy Tukholmasta. Heillä on sekä sähköpöytiä että ergonomisia tuoleja, joissa työntekijät istuvat. Tuolien lisäksi heillä on myös iso sohva, jonka ympärille ihmiset voivat kerääntyä.
Tukholma on kaunis kaupunki ja Ruotsin ainoa todella iso kaupunki. Göteborg ja Malmö tuntevat olevan suurempia pikkukaupunkeja. Käydessäni pääkaupungeissa haluan vierailla eri toimistoissa. Siellä on erittäin hyvä valikoima toimistorakennuksia. Kun maanantaiaamuna löydät komeasti sisustetun toimiston, tiedät että se on hyvä alku päivälle ja viikolle.